Over Equi Protecta

Over Equi Protecta

Equi Protecta bestaat uit een klein team enthousiaste paardenliefhebbers dat als doel heeft, het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van paardvriendelijke, natuurlijke en effectieve producten. Wij werken vanuit het Waddengebied, en maken zoveel mogelijk gebruik van de rijkdom die dit unieke natuurgebied te bieden heeft.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, zo worden de door ons gebruikte algen bijvoorbeeld gekweekt met gebruik van energie die verkregen wordt door mestvergisting. Al onze producten zijn van natuurlijke oorsprong, bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en geurstoffen. Equi Protecta producten staan onder een permanente kwaliteitscontrole, en zijn gegarandeerd  dopingvrij. Veel van deze producten worden getest en gebruikt op, en door onze eigen paarden. We kunnen dus gerust stellen dat we net zo zuinig zijn op uw, als onze eigen paarden.

Voorts hechten wij er waarde aan, de kosten in de hand te houden, omdat wij vinden dat kwalitatief goede natuurlijke producten voor een betaalbare prijs op de markt moeten worden gebracht, en aldus voor iedereen beschikbaar zijn. Met Equi Protecta kiest u dus voor een complete, natuurlijke en duurzame lijn paardenverzorgingsproducten, van hoge kwaliteit, en geeft u uw paard het beste wat het waddengebied te bieden heeft.

 

Disclaimer

De productlijn van Equi Protecta is geproduceerd door Eco Protecta BV.

Eco Protecta BV
Oude Trekweg 48
8861 KT Harlingen
info@ecoprotecta.nl
www.ecoprotecta.nl

Voor alle producten geldt dat de fabrikant zich niet aansprakelijk stelt voor eventueel ontstane schade door verkeerd of ondeskundig gebruik.
Zie ook onze Algemene Voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 010899467.

wellicht ook interessant voor u:

Equi Protecta

Vlek-Weg

Equi-Protecta

Loose en Shine

EquiProtecta

Blue Wonder-Gel

EquiProtecta

Equi Vachtspray

EquiProtecta

Paardenlotion

EquiProtecta

Glansspray

EquiProtecta

Mokgel

EquiProtecta

Hoevenspray

EquiProtecta

Hoevenolie

EquiProtecta

Shampoo