Reviews

Review Blue Wonder Gel

 

Dagelijks heb ik de Blue Wonder Gel aangebracht op de straal van mijn paard. Drie van de vier hoeven zijn gevoelig voor rotstraal en dan vooral in de straal zelf. Sommige producten die ik heb gebruikt prikken, maar de Blue Wonder Gel prikt totaal niet. Dat is een groot voordeel. Na 4 weken elke dag aanbrengen zag ik resultaat, en na 6 weken is de rotstraal linksvoor bijna over. Van achter helaas nog niet, maar hier was het ook erger.

Samantha

Review paardenzalf

 

Helaas liep een van mijn paarden twee weken geleden een flinke wond op. Deze wond moest zowel intern als aan de buitenkant gehecht worden, omdat de wond op een zeer bewegelijk stuk van de borst zit. We zijn nu twee weken verder en hebben de wond elke dag ingesmeerd met de paardenzalf van Equi Protecta. De wond ziet er nu ontzettend goed uit en de hechtingen kunnen er nu ook eerder uitgehaald worden, omdat de wond al zo genezen is dat de hechtingen slap hangen.

Francine

Review Blue Wonder Gel

 

Mijn paard heeft al voor langere tijd last van rotstraal. We hebben diverse middelen geprobeerd, maar niks hielp echt. Na vier weken de Blue Wonder Gel te hebben gebruikt is er al een zeer grote verbetering te zien!

 

Evelien

Review paardenzalf

 

Mijn paard is geopereerd aan hanentred en om de wond zo goed mogelijk te laten helen gebruiken wij de paardenzalf. De zalf smeert goed en gemakkelijk. De operatiewond is binnen korte tijd heel goed genezen en ziet er mooi uit. We zullen de zalf nog even door blijven smeren zodat we zo weinig mogelijk zullen blijven zien van de littekens. Ik kan er heel kort over zijn: de paardenzalf is echt top spul en ik raad het iedereen aan!

Nathalie

Review glansspray

 

Sinds een tijdje gebruik ik deze glansspray van Equi Protecta wanneer ik een fotoshoot heb, een beetje extra shine voor de foto is altijd leuk. Het fijne aan deze spray is dat het niet alleen te gebruiken is als glansspray, maar ook als anti-klit. Ideale combi om in je poetstas te hebben dus!

Amber

Review mokgel

 

Ik ben super tevreden over de mokgel! Mijn paard Patriska heeft in de herfst en de winter altijd last van wat mok op haar witte voetjes. Eerder gebruikte ik andere producten waarmee de mok onder controle bleef, maar ging nooit echt over. Tot nu dan :). De mokgel van Equi Protecta heb ik een paar dagen achter elkaar gebruikt en nu heeft ze geen last meer van mok. Super fijn om te kunnen zien dat Mokgel ondersteuning kan bieden aan het natuurlijk herstel!

Romy

Review Algae Vitalis

 

Mijn paard heeft twee jaar geleden een zware koliek operatie gehad en had daarna alleen maar dunne mest. Via mijn dierenarts hebben we van alles geprobeerd. Toen zag ik spul van jullie en heb ik een beetje meegegeven aan mijn dierenarts en die heeft onderzocht of het voor mijn paard geschikt zou zijn.. Nou we kunnen niet meer zonder hihi. Hij doet er zo goed op dat ik het iedereen aanraad als een paard dunne mest heeft. Wij zijn fan!

Lisa

Review Algae Vitalis

 

Mijn paard had altijd last van diarree en heel veel mest water. Ook was hij best gevoelig op zijn buik tijdens het rijden. Sinds ik hem Equi Protecta algae vitalis geef is zijn mest bijna helemaal normaal en maar minimale mest water.

Hij krijgt dit supplement nu standaard bij zijn eten en daar ben ik dik tevreden over en raad het iedereen met een paard met dezelfde klachten deze poeder aan.

Rionne

Review Loose & Shine

 

Wat ben ik het merk Equi Protecta ontzettend dankbaar dat ik de winnaar van de review actie ben geworden en de geweldige Loose & Shine heb mogen testen!

Het is een ontzettend fijne antiklit spray waar je maar weinig van nodig hebt. Als resultaat krijg je er een mooie doorkambare, glanzende staart/manen of vacht van wat niet vet of glad is. Het is ook erg fijn om te gebruiken als je bijvoorbeeld op concours gaat.

Bij mijn paardje merken we duidelijk verschil bij nog geen gebruik van de Loose & Shine (foto 1, februari 2020) en na anderhalve maand gebruik (foto 2, juni 2020). De staart begint veel voller en dikker te worden!

Kortom is de Loose & Shine van Equi Protecta een super fijne antiklit spray, dat zeker aan te raden is om te bestellen!

 

Eva

Review Equi Vachtspray

 

Na een paar keer een andere vliegenspray te hebben gebruikt, hebben we een fles Equi Vachtspray gehaald. Wat een super spul! De vachtspray ruikt naar knoflook. Ik snap wel dat de vliegen dat geen lekkere geur vinden. Het werkt perfect!

Wij gebruiken het met rijden, maar ook op stal. Drie keer sprayen op elke kant (kan ook op de vliegendekens) is al voldoende om de vliegen op afstand te houden. Ook nog zuinig in gebruik dus. Wij willen niet anders meer!

De nieuwe witte verpakking ziet er ook nog eens leuk uit. Voortaan als we andere producten nodig hebben gaan wij eerst kijken naar dit merk.

 

Sandy

wellicht ook interessant voor u:

Equi Protecta

Vlek-Weg

Equi-Protecta

Loose en Shine

EquiProtecta

Blue Wonder-Gel

EquiProtecta

Equi Vachtspray

EquiProtecta

Paardenlotion

EquiProtecta

Glansspray

EquiProtecta

Mokgel

EquiProtecta

Hoevenspray

EquiProtecta

Hoevenolie

EquiProtecta

Shampoo