Reviews

Review Algae Vitalis

 

Mijn paard heeft twee jaar geleden een zware koliek operatie gehad en had daarna alleen maar dunne mest. Via mijn dierenarts hebben we van alles geprobeerd. Toen zag ik spul van jullie en heb ik een beetje meegegeven aan mijn dierenarts en die heeft onderzocht of het voor mijn paard geschikt zou zijn.. Nou we kunnen niet meer zonder hihi. Hij doet er zo goed op dat ik het iedereen aanraad als een paard dunne mest heeft. Wij zijn fan!

Lisa

Review Algae Vitalis

 

Mijn paard had altijd last van diarree en heel veel mest water. Ook was hij best gevoelig op zijn buik tijdens het rijden. Sinds ik hem Equi Protecta algae vitalis geef is zijn mest bijna helemaal normaal en maar minimale mest water.

Hij krijgt dit supplement nu standaard bij zijn eten en daar ben ik dik tevreden over en raad het iedereen met een paard met dezelfde klachten deze poeder aan.

Rionne

Review Loose & Shine

 

Wat ben ik het merk Equi Protecta ontzettend dankbaar dat ik de winnaar van de review actie ben geworden en de geweldige Loose & Shine heb mogen testen!

Het is een ontzettend fijne antiklit spray waar je maar weinig van nodig hebt. Als resultaat krijg je er een mooie doorkambare, glanzende staart/manen of vacht van wat niet vet of glad is. Het is ook erg fijn om te gebruiken als je bijvoorbeeld op concours gaat.

Bij mijn paardje merken we duidelijk verschil bij nog geen gebruik van de Loose & Shine (foto 1, februari 2020) en na anderhalve maand gebruik (foto 2, juni 2020). De staart begint veel voller en dikker te worden!

Kortom is de Loose & Shine van Equi Protecta een super fijne antiklit spray, dat zeker aan te raden is om te bestellen!

 

Eva

Review Equi Vachtspray

 

Na een paar keer een andere vliegenspray te hebben gebruikt, hebben we een fles Equi Vachtspray gehaald. Wat een super spul! De vachtspray ruikt naar knoflook. Ik snap wel dat de vliegen dat geen lekkere geur vinden. Het werkt perfect!

Wij gebruiken het met rijden, maar ook op stal. Drie keer sprayen op elke kant (kan ook op de vliegendekens) is al voldoende om de vliegen op afstand te houden. Ook nog zuinig in gebruik dus. Wij willen niet anders meer!

De nieuwe witte verpakking ziet er ook nog eens leuk uit. Voortaan als we andere producten nodig hebben gaan wij eerst kijken naar dit merk.

 

Sandy

wellicht ook interessant voor u:

Equi Protecta

Vlek-Weg

Equi-Protecta

Loose en Shine

EquiProtecta

Blue Wonder-Gel

EquiProtecta

Equi Vachtspray

EquiProtecta

Paardenlotion

EquiProtecta

Glansspray

EquiProtecta

Mokgel

EquiProtecta

Hoevenspray

EquiProtecta

Hoevenolie

EquiProtecta

Shampoo